Schoolschaaksite.nl: alles voor het schaken op de basisscholen | Onze site bevat alle informatie ter bevordering van het schaken op de basisscholen. Wij besteden veel aandacht aan nieuws, achtergronden, schooltoernooien etc. Iedereen mag zelf informatie, artikelen, foto´s of video´s plaatsen op onze site.

Open Nederlandse Jeugdkampioenschappen 2016

Auteur: Teun Koorevaar   Print


Ieder jaar worden er in de zomervakantie landelijke jeugdkampioenschappen gehouden. Zo ook dit jaar. Ca. 300 kinderen trokken met hun begeleiders en familieleden naar het Twentse Borne om daar van een schaakvakantie te kunnen genieten.
De plaats van handeling is ook dit jaar het Sportcentrum ’t Woodrik. Voor de schakers waren er meerdere zalen ingericht met daarnaast een ruime analyse-zaal. Daar kon je schaken, analyseren en ook andere spelletjes doen. Er waren computers beschikbaar om partijen in te voeren.

’t Wooldrik heeft een eigen café waar drankjes en kleine snacks te nuttigen waren. Tijdens het toernooi was het inpandige zwembad geopend. Voor alle bezoekers was WiFi gratis beschikbaar.

Hieronder de einduitslagen, op de site van het ONJK veel informatie, verslagen, foto’s, partijen enz. Alles prima verzorgd! Bovenstaande info is aan deze site ontleend.

Commentaren