Schoolschaaksite.nl: alles voor het schaken op de basisscholen | Onze site bevat alle informatie ter bevordering van het schaken op de basisscholen. Wij besteden veel aandacht aan nieuws, achtergronden, schooltoernooien etc. Iedereen mag zelf informatie, artikelen, foto´s of video´s plaatsen op onze site.

MEISJESSCHAAKMIDDAG IN UTRECHT

Auteur: Schaakweek Utrecht   Print


Meisjes van 5 tot 12 jaar zijn van harte welkom op de meisjesschaakmiddag van de regionale schaakbond. We gaan spelletjes doen, je kunt les krijgen en natuurlijk gaan we schaken. Ook komt er een hele speciale gast, namelijk ChessQueen Tea Lanchava, één van de beste schaaksters van Nederland. Wie durft mag het opnemen tegen de ChessQueen!

Bij de meisjesschaakmiddag is er plek voor maximaal 25 meiden van 5 tot 12 jaar. Meedoen? Meld je aan voor 22 januari op en vermeld naam, leeftijd en niveau.

• Schaaklessen van vrouwelijke trainers
• Schaakspelletjes
• Simultaan tegen Nederlandse topspeelster en ChessQueen Tea Lanchava

Wanneer? Zaterdag 23 januari, 13.00 tot 16.30 uur

Voor wie? Beginnende tot ervaren schaaksters tussen 5 en 12 jaar oud (je hoeft geen lid te zijn van een schaakclub, maar je moet wel de spelregels kennen en dus al kunnen schaken).

Waar? Hoog Catharijne, pleintje bij ManCave (Gildenkwartier 21, 3511 DA, Utrecht, tegenover de Media Markt, naast het Open Utrechts Snelschaakkampioenschap) 

Commentaren