Schoolschaaksite.nl: alles voor het schaken op de basisscholen | Onze site bevat alle informatie ter bevordering van het schaken op de basisscholen. Wij besteden veel aandacht aan nieuws, achtergronden, schooltoernooien etc. Iedereen mag zelf informatie, artikelen, foto´s of video´s plaatsen op onze site.

Hulde aan de organisatie van het NK Basisscholen 2012

Auteur: Teun Koorevaar   Print


Als kleine sportbond mogen we trots zijn op onze vrijwilligers die zich, samen met vertegenwoordigers van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB), jaarlijks inzetten voor de Nederlandse Jeugdkampioenschappen. Door hun inzet, door (locale) sponsors en door ter beschikking gestelde locaties worden de kosten voor de KNSB tot een minimum beperkt. Op een KNSB-begroting van 1,2 miljoen euro per jaar zijn deze kosten zelfs nagenoeg verwaarloosbaar!

De Nederlandse Jeugdkampioenschappen worden voortreffelijk georganiseerd. Voor onze jeugd is het een eer en een genoegen aan deze kampioenschappen mee te mogen doen.


PC Basisschool Kastanjelaan en SV Leiderdorp

Het was de derde achtereenvolgende keer dat de PC Basisschool Kastanjelaan en de SV Leiderdorp het NK voor Basisscholen organiseerden en wederom met veel succes.

Het nieuwe KNSB-bestuurslid Jeugdschaak en Talentontwikkeling , de heer Dharma Tjiam, bedankte alle vrijwilligers die aan het succes van dit NK hadden bijgedragen en had ook de eer bloemen uit te reiken aan:

Carla en Liesbeth (met camera) dollen bij de uitreiking van de bloemen

Roald

Wim en Kees

Koos
 

Commentaren